Учебен център "Роял" | Учебен център "Роял" - Застраховане

Застраховайте с "РОЯЛ"

insuranceУчебен център "РОЯЛ" не изоставя курсистите си след успешното полагане на финалните изпити за правоспособност.

Ние оставаме ваш партньор и след придобиване на заветния документ, за да бъдем от полза в процеса на управление и притежание на автомобил.

Застраховайте със "РОЯЛ"

Учебен център "РОЯЛ" има договор за посредническа дейност със застрахователен брокер “ХИРОН - КА” ООД.

В учебния център могат да се сключат всички видове застраховки, като всеки курсист, преминал обучението, получава специални отстъпки. При нас бихте могли да направите "Гражданска отговорност" и "Автокаско" за вашия автомобил, да застраховате дома, офиса, да подсигурите своето семейство чрез спестовни животозастраховки или просто да си гарантирате спокойствие по време на пътувания в чужбина.

Бихте могли да избирате от целия спектър продукти на всички лицензирани компании, осъществяващи дейност на българския застрахователен пазар.

Нашите консултанти ще ви помогнат да изберете най-подходящата за вашите нужди застрахователна защита. Ще отговорят компетентно на зададените от вас въпроси и ще ви разяснят как да постъпите в случай на застрахователно събитие. А в случай на нужда ще получите съдействие при ликвидацията на щетите, ще извършим вместо вас всички дейности по окомплектоването на документите и завеждането на щетата. Ще бъдем рамо до рамо с вас през целия срок на вашата застраховка.

Целта на учебен център "РОЯЛ" е да предложи на своите клиенти комплексно обслужване “под един покрив”.

Четвъртък 13 Декември 2018